Lisette Valter

  • Født 1980

    Uddannet psykolog ved Københavns Universitet i 2009. Lisette har gennem syv år været ansat i socialpsykiatrien i Københavns Kommune, hvor hendes opgaver har været samtaleforløb, supervision, undervisning, organisationsudvikling og ledersparring. Lisette har også været skolepsykolog på både special- og normalskoleområdet samt på et gymnasium. De sidste seks år har Lisette været selvstændig og har blandt andet været tilknyttet ROCKWOOL Fonden i tæt samarbejde med kommuners arbejde i jobcentret med unge, som står uden for job og uddannelse. Lisette er særligt optaget af:

     

    • Supervision og kunsten at undersøge og sammen gå på opdagelse i arbejdslivets vigtige hjørner, dilemmaer og muligheder.
    • Udviklingsarbejde og sammen at finde nye veje og mening i organisationer, magtstrukturer og kulturelle selvfølgeligheder.
    • Kroppen som central aktør i det levede liv. Det bevægende og (op)levende menneske har Lisette gennem mange år udforsket både med teorier og forskellige bevægelsespraksisser.
    • Traumer og recovery - med et stort fokus på altid at involvere og give stemme til de mennesker, som det hele handler om.

     

    Publikationer:

    Kontaktperson - at arbejde med og for mennesker med sindslidelser (2012). Skrevet af Lisette Valter og Solveig Roepstorff. Udgivet af Hans Reitzels Forlag.

     

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.